TripAdvisor

TripAdvisor 8.3.2

TripAdvisor presenteert reisadvies op je Android

VOOR

  • Locatie-afhankelijke informatie
  • Mobiel hotels boeken

TEGEN

  • Navigatie is niet accuraat

Uitmuntend
8

TripAdvisor voor Android is een gratis reisgids voor je Mobiel. De schat aan (gebruikers-)informatie over hotels, restaurants, vluchten en attracties van tripadvisor.nl heb je hiermee altijd op zak. Bovendien weet de app waar jij uithangt en juist dát maakt TripAdvisor voor Android interessant.

TripAdvisor is er goed in geslaagd al haar informatie in een overzichtelijk formaat te gieten én doet er nog een schepje bovenop. De toegevoegde waarde van TripAdvisor voor Android zit 'm in de locatiebepaling. Aan de hand van "Near me now" verstrekt de app informatie over accommodatie, restaurants en attracties in je directe omgeving. Vind je iets van jouw goesting, dan schakelt TripAdvisor Google Maps in om je naar je bestemming te leiden.

Zelfs het TripAdvisor forum is afgestemd op jouw locatie, zodat je relevante antwoorden op je reisvragen krijgt. Wil je zelf informatie delen over je reiservaringen, dan schrijf je via de app een recensie.

TripAdvisor voor Android is de ultieme reisgids die jou wegwijs maakt. Met deze app zoek, boek, bezoek en beoordeel je er flink op los.

Meeste downloads Reizen & Navigatie voor android

Meer
TripAdvisor

Download

TripAdvisor 8.3.2

Beoordelingen about TripAdvisor

Promotie×
Kennedy Flashcards | Vintage Nativity Set Christmas Wood Stable 11 Ceramic Figurine 5" Tall Orig Box | FLASHLUBE Kraftstoffadditiv Additiv VALVE SAVER FLUID FV2.5L 2,5 L Liter